GDPR (Ochrana osobných údajov) – LEGISLATÍVNE ZMENY V ROKU 2021

Termín: 28.9.2021
Miesto: Online forma
Výstup: osvedčenie
Rozsah kurzu: 4 hodín

V roku 2021 nastalo niekoľko významných zmien z dôvodu nových stanovísk Úradu na ochranu osobných údajov SR a Európskeho výboru na ochranu osobných údajov, Cieľom tohto interaktívneho webináru je Vás oboznámiť s uvedenými legislatívnymi zmenami v tomto roku.

Odborné školenie je pripravené  tak, aby ste boli včas a plne informovaní o všetkom, čo potrebujete pri spracúvaní osobných údajov poznať – od aktuálneho a pripravovaného znenia zákona, cez základné pravidlá spracúvania osobných údajov až po bezpečnostné opatrenia a dokumenty, ktoré musíte mať vo firme zabezpečené. Oceniť môžete najmä praktický prierez najčastejšími pochybeniami, ktorým sa musíte vyvarovať, aby ste nedostali pokutu zo strany Úradu na ochranu osobných údajov,

Na webinári budete oboznámení  so všetkými novinkami v oblasti ochrany osobných údajov. Školenie je vedené interaktívnou formou, kde sa môžete zapojiť v rámci diskusie. Lektor vám veľmi rád zodpovie Vaše otázky.

Informácie k prihláseniu sa: 

Online kurz sa uskutoční formou webinára – prostredníctvom SKYPE. Na to, aby ste sa ho mohli zúčastniť z pohodlia Vášho domova alebo kancelárie budete potrebovať internetové pripojenie a počítač. Začíname o 9.00 hod. Plánované ukončenie kurzu je o 13:00 hod.

Účastník online kurzu získa: učebné materiály v elektronickej podobe.

Absolvovaním online tréningu získa každý účastník certifikát.

V prípade záujmu nám prosím zašlite objednávku na email: info@mmeridian.eu Na základe prijatej objednávky Vám zašleme potvrdenie o rezervácií spolu s pozvánkou na online školenie.

Pri objednávke prosím nezabudnite uviesť:
– názov školenia a termín školenia
– meno a priezvisko účastníka, tel. a emailový kontakt
– fakturačné údaje

Zobraziť celý obsahMenej z obsahu